محل تبلیغات شما
قیمت انواع محصولات لبنی ایران در سطح بازار

قیمت انواع محصولات لبنی ایران در سطح بازار

خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، در نظر دارد با انتشار قیمت انواع کالاها و اجناس مایحتاج مردم در سطح بازار برای مسئولان شفاف سازی کرده تا با اقدام به موقع جلوی سوءاستفاده برخی گران فروشان محصولات لبنی ایران را بگیرند. دکترای صنایع غذایی در مورد بازخوردهای اجرای این پویش در مازندران تاکنون اظهار کرد: از هر اقدامی که طی این ۲ سال اخیر موفق به انجام آن شدیم بازخورد ارزشمندی گرفتیم. اعتقاد داریم که وقتی رسانه ها پای کار باشند این پویش گسترش بیشتری می یابد و به تحقق هدف که همان داشتن جامعه سالم با باورهای درست در مورد صنایع غذایی است، کمک بیشتری خواهد شد. کارشناس مسئول اداره کل استاندارد مازندران درباره روش های ارائه دستاوردهای ناشی از پژوهش های انجام شده محصولات لبنی ایران به اقشار مختلف مردم گفت: با شناسایی کانون های استان در هر مکانی که کمک کند تا جمعی را گردآوری کنیم، در قالب فضایی صمیمی پرسش ها را بشنویم و پاسخگو باشیم، نسبت به شفاف سازی در مورد این محصولات اقدام می کنیم. حجازیان بیان کرد: برنامه داریم در مراکز آموزشی، جوامع شهری و روستایی و به ویژه آموزش و پرورش این برنامه های پرسش و پاسخ محصولات لبنی ایران را اجرا کنیم.

 

باورهای نادرست در مصرف محصولات لبنی ایران

مصرف مواد لبنی همواره از سوی کارشناسان تغذیه، پزشکان و مسئولان برای سلامت اقشار مختلف جامعه توصیه می شود. سرانه پایین مصرف لبنیات در ایران نسبت به میانگین جهانی محصولات لبنی ایران همواره نگرانی هایی برای مسئولان حوزه بهداشت و سلامت ایجاد کرده‌ است. در حال حاضر بنابر آمارهای رسمی، سرانه مصرف شیر در ایران حدود ۷۰ لیتر در سال برای هر نفر است که رقمی کمتر از ۵۰ درصد میانگین جهانی را نشان می دهد، اما چالشی که در این بین بر میزان نگرانی های ناشی از کمبود مصرف محصولات لبنی می افزاید، افزایش میل به استفاده از محصولات لبنی سنتی است. کارشناسان محصولات لبنی ایران می گویند میل به استفاده از محصولات لبنی سنتی در جامعه به ۲ دلیل عمده رخ داده است؛ نخست تفاوت قیمت این محصولات با فرآورده های صنعتی لبنی و دوم باورهای رواج یافته در جامعه مبنی بر سالم تر بودن این محصولات سنتی و زیان آور بودن محصولات لبنی صنعتی به دلیل استفاده از افزودنی های مختلف. در حالی که شیر به عنوان یکی از حساس ترین مواد غذایی محصولات لبنی ایران همواره در معرض می شدن و آلودگی قرار دارد و کوچکترین سهل انگاری یا اشتباه در نگهداری و فرآوری آن می تواند سبب بروز بیماری در مصرف کننده شود.

فرآیند جهانی سازی محصولات لبنی ایران و فرهنگ مردمان این کشور

شفاف سازی درباره محصولات لبنی ایران

سرویس خبری محصولات لبنی ایران

محصولات ,لبنی ,های ,مصرف ,جامعه ,همواره ,محصولات لبنی ,لبنی ایران ,در مورد ,شفاف سازی ,استفاده از ,لبنی ایران همواره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کشــــــــــکول VOICE OF QURAN تعمیر کولر اسپلیت در رشت